Dagens Tarot Kort Frdag 8 Mai 2020

Dagens Tarot Kort Frdag 8 Mai 2020

Lykkehjulet og fire av beger- Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort minner oss om at vi velger selv hvordan vi vil at livet skal være. Gresset er aldri grønnere på den andre siden, så slutt å ønske deg at ting var annerledes. Det er på tide at du går ut av hamsterhjulet hvis du vil at ting skal være annerledes, så gjør det så ikke sulk og ønsk deg alle andres liv, du vet ikke om de er virkelig er lykkelige. Din lykke finnes ikke i hvor mye penger du har, eller hvor stort huset ditt er, det finnes i hvor mye du bryr deg, setter pris på og elsker deg selv. Livene våre er korte og noen ganger ensformige, men vi må skape mening for oss selv. Dette er grunnen til at det er viktig å åpne følelsene dine og tro på deg selv, du kan gjøre hva du vil.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Wheel of fortune and four of cups

Today's cards remind us that we choose the way we want our life to be. The grass is never greener on the other side so stop wishing things were different. It's time for you to step out of the hamster wheel if you want things to be different then make them so don't sulk and wish for everyone else's life, you don't know that they are truly happy either. Your happiness isn't found in how much money you have, or how big your house is, it's found in how much you care, appreciate and love yourself. Our lives are short and sometimes monotonous, but we must create meaning for ourselves. This is why it's important to open your emotions and believe in yourself, you can do anything you put your heart to.

[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar