Dagens Tarot Kort Tirsdag 5 Mai 2020

Tårnet og ni av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Det representerer en nødvendig opplevelse som tvinger deg til å komme ut av din komfortsone og å vokse utover ditt nåværende nivå. Du har jobbet hardt for å komme hit, så nå, lene deg tilbake og slapp av og nyt noe av livets luksus. Du fortjener det! Unn deg en spesiell anledning, for å bare feire den reisen du har vært på for å oppnå dine mål og å gjenoppnå deg selv til neste fase. 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The tower and nine of pentacles

It represents a necessary experience that forces you to get out of your comfort zone and to grow beyond your present level. You have worked hard to get here, so now, sit back and relax and enjoy some of life’s luxuries. You deserve it! Treat yourself to a special occasion, to simply celebrate the journey you have been on to achieve your goals and to re-energize yourself for the next phase. You are close to reaching completion, so acknowledge this and then prepare for what will come after.

Legg igjen en kommentar