Dagens Tarot Kort Mandag 4 Mai 2020

Dagens Tarot Kort Mandag 4 Mai 2020

Styrken og kongen av mynter- Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort minner oss om at du noen ganger må være åpen for nye måter å oppnå suksessen du ønsker. Dette antyder og spår en seirende konklusjon rundt et problem. Enten det er følelsesmessig, fysisk eller mentalt, det hele kommer ned til dette. Livet handler om å kjenne din egen kraft. Å stole på instinktene dine og la hjertet ditt lede deg inn i den verdenen du vil leve i. Frykt, sinne, bedrag og hat vil ikke føre deg noe sted. Åpne øynene dine og se den ubetingede kjærligheten du har i deg, og hvordan du kan forsterke den og få det til å skinne utover. Du kan bare lykkes så godt du tror du kan. Se at valg av liv og livet bare er en opplevelse, og at de ikke definerer deg. Åpne deg selv i å tro at du fortjener alt, og at du er ubetinget kjærlighet som skaper den perfekte virkeligheten ut fra kjærlighet, som du ønsker å oppleve selv og med andre.

 

 

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Strength and king of pentacles

Today's cards remind us that sometimes you have to be open to new ways of gaining the success you want. This suggests and predicts a triumphant conclusion to a life problem. Whether it be emotionally, physically or mentally, it all comes down to this. Life is all about knowing your own power. Trusting in your instincts and letting your heart guide you into the world you want to live in. Fear, anger, deception and hate won't get you anywhere. Open your eyes and see the unconditional love you have within you and how you can amplify that to shine outwards. You can only succeed as well as you believe you can. See that life and life choices are just an experience and that they don't define you. Open yourself in believing that you deserve it all and that you are unconditional love creating the perfect reality out of love, that you wish to experience yourself and with others.

Legg igjen en kommentar