Beltedyr spirit 3

Beltedyr spirit 3

Beltedyr spirit 3 - Skrevet av Jeanne

Å Sette sunne grenser.

Beltedyret vil komme inn i natten og hjelpe deg med.. å sette sunne grenser og tørre å snakke fra hjertet.

Dette er en vanskelig tid, siden du er besatt av andre og du er altfor opptatt av hvordan de vil ta det, hvis du ikke sier noe eller utrykker hvordan du virkelig føler deg. Føler du deg engstelig for å si nei til noen, så du kapitulerer selv om du vet at utfallet ikke blir i din beste interesse.

Beltedyret ber deg om å være ærlig med deg selv og andre, uansett hvor vanskelig din sannhet kan være, eller hvor mye du kan frykte å miste noen eller noe, fortell sannheten og sett dine grenser. Du vil bli overrasket over miraklene som da skjer.

Må magien være med deg i natt klem jeanne

Legg igjen en kommentar