Dagens Tarot Kort Torsdag 30 April 2020

Dagens Tarot Kort Torsdag 30 April 2020

Keiserinnen og åtte av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort antyder at så snart ting begynner å bli bedre, vil du begynne å føle deg mer positiv og ha mere kontroll og det er da alt skjer. Det er da livet kan begynne å komme på banen igjen. I dag kan du til og med en følelse av håp, når du ser lyset i enden av tunnelen. Du kan fremdeles være litt emosjonell, og det er bra, da vi trenger å være koblet til følelsene våre for å se et nytt lys. Gjør litt vårrengjøring eller kanskje ommøblere. Gjør noe nytt slik at du skal føle deg fantastisk. Gå en tur, besøk noen du har savnet, i dag handler det om å være aktiv og nyte det. Det er på tide at du gleden i ditt liv få entusiasmen inn igjen ,slik at du får inn Forståelsen av at livet er vakkert og at du elsker å leve det. Ikke vær redd for å ta en risiko i dag, gjør noe litt uventet. Der du ikke så fremgang tidligere, kan du kanskje se nå.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The empress and eight of wands

Today's cards suggest that once things start improving, you will start to feel more positive and in control, that's when it all happens. That's when life can start getting back on track. Today might even give you a sense of hope, seeing the light at the end of the tunnel. You may still be a bit emotional and that's fine as we need to be connected with our emotions in order to see a new light. Do some spring cleaning, or rearrange your furniture. Do something new to make you feel great. Go for a walk, go visit someone you've missed, today is about being active and enjoying it. It's time for you to regain your life Spark. The understanding that life is beautiful and you love living it. Don't be afraid of taking a risk today, do something a little unexpected. Where you didn't see progress earlier, you might now.

Legg igjen en kommentar