Katten Sier Du Skal Kreve Din Selvstendighet

Katten Sier Du Skal Kreve Din Selvstendighet

Katten sier du skal kreve din selvstendighet! 13 - Skrevet av Jeanne

Når katten kommer i natten så er det viktig at du kan kjenne på at det ikke er farlig å være alene.

Katten sier se på meg hvordan jeg går, sover, oppfører meg jeg krever og når det er nok da går jeg . Hun sier kjenn på hvordan du kan vokse slik at du oppnår en sunn følelse av selvrespekt og egenverdi og at du tør å si ifra til de rundt deg nok er nok.

Katten oppfordrer deg til å la din uavhengige ånd streife fri og stole på at du lander på beina. Så er det noe du lurer på om du tør å gjøre så la katten i natten jobbe med deg slik at du er klar i morgen for en helt ny fri selvstendig deg.

Må magien være med deg i natt klem jeanne

Legg igjen en kommentar