Medfølelse

Medfølelse

Medfølelse. - Skrevet av Sabrina

Gjennom meditasjon og refleksjon opplever vi åndelige krefter som går utover den begrensede innesperringen som det rasjonelle sinnet sitter i. Om det er verdier eller fordeler spiller ingen rolle, men jeg kan med sikkerhet si at den vanlige kvaliteten som alltid manifesterer er medfølelse.

Medfølelse, som solen, er en upartisk og kraftig helbredende velsignelse som skinner over alle vesener, enten de er gode eller dårlige og om de tror på det eller ikke. Medfølelse kommer til uttrykk gjennom den kresne evnen til å hjelpe på en passende måte. Det manifesterer seg som en altomfattende omsorg som oppstår i sinnet, en omsorg som ser alle former for liv og vesener som likeverdige. Det kan oppstå bare i et sinn som er åpent og akseptert av seg selv og andre, et sinn som ikke er kvalt av preferanser, dømmekraft, intoleranse eller selv-absorpsjon. Fordi jeg ser dette, tror jeg at universet er et uttrykk for og manifestasjon av medfølelse, og at essensen av vår opplyste natur er medfølelse ... hvis dette er sant, kan vi vekke og manifestere den medfølelsen for å helbrede verden og oss selv.

Medfølelse

Vår menneskelige tilstand fører med seg et potensial, potensialet til å bli mer, til slutt å frigjøre oss fra de begrensningene vi pålegger oss gjennom illusjonen av vår konditionering og lærte atferd. Psykologisk er vi i stand til å innse mye mer enn vi normalt gjør. Vi kunne leve et mer oppfylt liv, ved å være lykkeligere, mer kjærlige, klokere, mindre dømmende over oss selv og andre og mer medfølende. Vi kan være mer i fred med oss selv og med verden.

Når vi oppfyller våre sinns og kropps behov, begynner øynene å se med kjærlighet. Du kan ha et forhold som oppfyller drømmene dine, du kan skape paradis, men det må begynne med deg. Det er opp til deg og ikke opp til noen andre som kan lage det for deg. Det medfølende hjertet omfavner alt det kjærligheten indikerer. Tenk om alle mennesker kan begynne å være sannferdige overfor seg selv, begynne å tilgi seg selv og begynne å sende ut kjærlighet til alle og alt inkludert seg selv.

Hvis alle mennesker elsket på denne måten, ville de ikke lenger være egoistiske, de ville være åpne for å gi og motta, og de ville ikke lenger dømme hverandre. Sladder ville være over, og den emosjonelle giften ville ganske enkelt oppløses. Nå snakker vi om en helt annen "drøm" for planeten. Det er et sted hvor alle av oss kan leve i kjærlighet fordi vi legger oppmerksomheten til ubetinget kjærlighet i stedet for frykt og tro. Kjærlighet og lys Sabrina

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt? Få en personlig lesning nå fra Sabrina

Sabrina Mystic

♐ Sabrina Mystic

Jeg Snakker

Trykk her og ring Sabrina nå 82098049

Synsk tarotist - Sjamanisk healer

Average Rating: 5.0 stars (based on 21 ratings)

Trykk her og ring Sabrina nå 82098049

Legg igjen en kommentar