Dagens Tarot Kort Søndag 26 April 2020

Styrken og kongen av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort handler om å være jordet og også ha folk rundt deg som også er jordet. Dette betyr at du er i balanse med ditt fysiske, mentale og emosjonelle selv. Det kan føles som om livet ditt er på konstant repetisjon, men dette er fordi det nå er tid for å virkelig jobbe med deg selv. Det er på tide at du forstår at du har makten og at ingen kan ta den fra deg, med mindre du lar dem. Tro på deg selv og din indre styrke, det er leksjonen her i dag. Du har vært gjennom mye, men prøv å forstå at det bare kan gjøre deg sterkere. Ikke gi opp håpet, ting er på vei opp, du må bare ta hensyn til de små detaljene i stedet for de store. Uansett hva det er du håper skal komme inn i livet ditt ,det vil komme inn. Du har kraften til å bringe det til virkelighet.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Strength and king of pentacles

Today's cards are all about being grounded and also having people around you who are also grounded. This means that you are in balance with your physical, mental and emotional self. It might feel like your life is on constant repeat, but this is because now is the time to really work on yourself. It's time for you to understand that you have the power and that no one can take it from you, unless you let them. Believe in yourself and your inner strength, that is the lesson here today. You have been through a lot but try to understand, that it can only make you stronger. Don't give up hope, things are on the up, you just have to pay attention to the small details instead of the big ones. Whatever it is you are hoping will enter your life, or who will enter. You have the power to bring it into reality.

Legg igjen en kommentar