Ny Månen in Tyren

ny måne i tyren

Ny Månen in Tyren - Skrevet Av Jeanne

Si velkommen til skiftet (Vannmannens tidsalder).

Vi lever gjennom episke bevissthetsforskyvninger. Livet slik vi kjenner det transformeres. Endring kan være skummelt, og det er ingen tvil om at vi alle føler et visst nivå av sårbarhet på dette tidspunktet. Ny Månen i Tyren ønsker disse skiftene velkommen; de er avgjørende og grunnleggende for at planeten skal regenerere og opprettholde seg selv.
Vi blir bedt om å f
antasere og drømme vår nye verden. Vi blir bedt om å stille oss inn og se for oss hva som er mulig ikke bare for oss selv, men for det kollektive i hele verden. Disse energiene spiller seg ut i hver av oss. Denne ny månen i Tyren inviterer oss til å sette pris på oss selv som individuelle vanndråper, samtidig som vi setter pris på havet som helhet.
Ny månen i Tyren oppstår når solen og månen kommer sammen i Tyrenes tegn. Månen representerer våre følelser, følelser eller underbevissthet mens solen bringer inn energien fra vår bevisste bevissthet og fokus. Vi er skipene som seiler og vinden er der, villig til å ta oss med på reisen.
Å sette seilene er vårt ansvar. Det er vår jobb å sette opp båten for at naturens styrke skal gi oss vinden. Vi er del av en skapelsesdans mellom våre individuelle valg og en naturlig livskraft vi ikke kan kontrollere.

Ta deg tid til å legge merke til.

Ny Månen i Tyren er en tid for å stoppe opp og merke pusten. Ta deg tid til å legge merke til at vi som mennesker er et sted mellom himmelen og jorden. Vi har fysiske kropper som holder oss her på jorden, og vi har en ånd som beveger seg gjennom oss opp til himmelen.

Vi er frøene. La oss tenke oss at Jorden er en hage og hver person er et frø. Vi er født inn i denne hagen, og vi vokser på alle slags måter. Noen av oss vil bli trær og forbli på et jevnt spor i hele livet. Mens andre kanskje er løvetann som resirkulerer og vokser opp igjen hver sesong. Kanskje vi er en rose som blomstrer strålende og så tar tid å forsiktig falle bort. Vi er alle unike planter i denne Gaia-hagen.

ny måne i tyrenVi må Komme oss tilbake til Gaia.

"I gresk mytologi, Gaia, er personifiseringen av jorden og en av de greske urådene. Gaia er forfedres mor til alt liv: den primære Moder Jord-gudinnen. ”
N
y Månen i Tyren inviterer oss til å komme tilbake til Gaia. Å fokusere på valgene våre og spørre oss selv om de gir næring til vår primære Moder Jord-gudinnen. Selv om Jorden ser ut til å være utenfor oss, hva om hun er en forlengelse av oss selv?

For eksempel vet vi at en plante vil bli påvirket av jorda den vokser i. Hvis vi er plantene, som vokser i hagen som er Gaia, påvirker helsen hennes oss. Hvordan vi behandler planeten, eller hvor vi med blinde øyne er med på hva som skjer, påvirker vår helse og vår evne til å vokse.

For at hagen skal trives, må vi se på hvordan vi behandler oss selv, plantene. Hvis jorda er sunn, men vi unnlater å vanne plantene, er det ingen måte de vil eller klarer å vokse eller blomstre. Denne ny månen i tyren ber oss om å bli hyper oppmerksom på de enklere tingene i livet. Tar vi vare på oss selv? Tar vi vare på hjemmet vårt, jorden? La oss se på de astrologiske syklusene som har skjedd i Tyrenes tegn for å få et bedre inntrykk av hvor vi befinner oss.

Uranus i Tyren + Historie

La oss starte i 1857 da menneskeheten, i likhet med i dag, hadde en nedgang i økonomien. I løpet av denne tiden var Uranus i Tyren, som for tiden forekommer fra 2018-2026.
“Panikken i 1857 var en plutselig nedgang i økonomien i USA . Mens den samlede økonomiske nedgangen var kort, var utvinningen ulik, og den varige effekten var mer politisk enn økonomisk.
La oss ikke la historien skremme oss fordi det er mange astrologiske aspekter i 2020 (for eksempel Jupiter-Pluto konjunksjon) som gjør vårt nåværende energiske klima veldig forskjellig fra 1857. Imidlertid kan vi se at krasjet i 1857 etterlot en politisk innvirkning . Vi kan også observere at panikken oppsto på grunn av tap av tillit til bank- og regjeringssystemene. I dag kan vi se at systemene som styrer verden trenger opprustning. Vi kan se ulikheten og oppfordringen til publikum om å organisere seg. På midten av 1930-tallet, mens Uranus nok en gang var i Tyren, kan vi se røttene til privatisering.
“Privatisering” På begynnelsen av det tjuende århundre hadde mange europeiske økonomier statlige eierskap til viktige sektorer. "Tysk privatisering av 1930-tallet var ment å være til fordel for de rikeste sektorene og
styrke den økonomiske stillingen og den politiske støtten til eliten."

Deler ikke dette for å antyde at historien vil gjenta seg. I stedet ser vi tilbake på disse astrologiske syklusene for å bedre forstå. Fra dette bevissthetsstedet bryter vi syklusene slik at de ikke får gjenta seg.
Når folkenes kraft er i samsvar med planetenes kraft vil vi se sunn jord og blomstrende tid.

Når vi ser tilbake på historien, ser vi at visse unaturlige krefter, for eksempel økonomien eller styrende lover, har ført til å styrke elitenes rikdom. I stedet for å dele naturens overflod med menneskene. Når vi begynner å vite bedre, kan vi gjøre det bedre. Å se tilbake hjelper oss å komme oss videre.
Ny Månen i Tyren står med Uranus.

Uranus har returnert til Tyren fra 2018 til 2026. Uranus er en beveger og en rister; den er her for å røre opp og lage bølger. I Tyrenes tegn har dette alt å gjøre med vår forbindelse til jordens overflod.

Vi lever i en virkelighet som er bygd rundt det å koble oss fra det som er reelt, og selger oss i stedet falske ideer. Vi blir fortalt at vi er vår vekt, vår bankkontosaldo eller vårt antall følgere. Vi lærer å kultivere våre selvoppfatninger basert på ekstern validering. En blomst ser imidlertid ikke til andre blomster for tilbakemelding. Et tre trenger ikke ekstern validering for å fortsette å nå til himmelen. Vi er alle i hver disse plantene.
Det er på tide for oss å gjenvinne vår menneskelighet og gjenoppbygge hagen vår.

Nå er det på tide å få hendene skitten. Å gi næring til jorda vår og til å vanne plantene våre. Nå er det på tide å ta små, men kraftige valg. Valg som kobler oss til det som virkelig er reelt, ikke ideene og det vi blir fortalt. Uranus er en opprører. Dette opprøret trenger ikke være voldelig eller farlig, faktisk handler det egentlig om å gjenvinne skjønnheten og harmonien som Jorden så glimrende demonstrerer.

Denne ny månen i tyren ber oss omfavne den radikal enkelheten.

Hva betyr det? Det betyr å komme tilbake til de enkle tingene i livet. I en verden som er komplisert og full av illusjoner; forvirring er normalt. Når vi er forvirret kan vi føle oss fortapt og ikke vite hvor vi skal vende oss. Når vi føler oss fortapt, følger vi stort sett ledelsen til en annen, vi må nå

la våre hjerter og sjel lede veien. Hvis kompleksitet skaper forvirring som avsporer våre viljer; så kan enkelhet bringe dem tilbake på sporet. Radikal enkelhet ser ut som alt som inviterer oss til å stoppe og gjenvinne suvereniteten vår. Det handler om å velge å gå våre egne veier i stedet for å la hyrden gjete oss.

Å plante en hage. Slå av telefonene våre. Tenke utover fortellingene som kommer fra media.(nrk dagbladet ,vg osv) Spørsmål om noe som føles "av". Smile til naboen din. Å finne komfort i de 5 sansene mens du vet at det er mer i livet enn den fysiske virkeligheten. Meditere. Drikker et glass vann i takknemlighet. Disse tilsynelatende små valgene gir oss ikke bare litt ro, de er også en måte å ta tilbake kraften vår og dermed kan vi velge å skrive våre egne historier.

Gjennom disse radikale handlingene kan vi komme tilbake til planeten. Fra dette potensiale stedet kan vi sette våre seil, i påvente av at naturkraften vil støtte oss på denne nye etappen av våre reiser.
Det er viktig for oss alle å komme sammen og styrke hverandre. Det er viktig å forene. Kjærlighet framfor frykt. En kjærlighet!

Vil du vite om hvordan ny månen kan ha effect på deg, eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget
[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="05:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar