Forvirring

Healing for Onsdag 22 April 2020

Sølv Sky
Hver situasjon har en Sølvsky.

Legenden:
Janna klatrer oppTros Fjellet i tett tåke og lurer på om hennes beslutning om å forlate sin kjæreste var rett. Det er en annen mann som venter i vingene (det er alltid). SølvSkyen omgir henne og det er kaldt og skummelt. Til tross for hennes forvirring fortsetter hun å klatre. Da hun når toppen klarner tåken opp, og openbarer byen langt der nede. Med hjelp av SølvSky har hun reist mye lenger enn hun hadde trodd. Hun vet nå hva hun skal gjøre. Hun begynner den lange reisen hjem for å gjenvinne sin kjærlighet.

Inspirasjon:
Gjennom viljen til å være i forvirring finner vi klarheten. Det er ingenting å løse. Meditasjon og stille tid vil gi klarhet.

Personlig Forespørsel:
Kan jeg se forvirringen som en god ting? Kan jeg lære å gi slipp på å få en øyeblikkelig løsning?

Viktige ideer:
Tillater forvirring; åndelig støtte; konsekvenser av handlinger; finne kjærlighet.

Nøkkelord:
Klarhet, støtte, åpenbaring.

Meditasjon.
Lukk øynene og visualiser rommet du er i. Fokus på ett objekt i rommet. Når du er avslappet, kjenn tilstedeværelsen av SølvSkyen. Når objektet ikke lenger er synlig i øyet ditt, slapp av enda dypere og pust. Du har kommet til stedet der du ikke vet noe. Det er et helt trygt miljø. Be om det høyeste gode, og at dette skal bli åpenbart for deg.

✨For og bli med på healingen må du skrive din fødselsdato og navn i kommentar feltet under, eller bli medlem på Spaatelefonens Møteplass og komentere på inlegget med bildet ✨

Legg igjen en kommentar