Dagens Tarot Kort Søndag 12 April 2020

Dagens Tarot Kort Søndag 12 April 2020

Narren og ni av beger- Skrevet av Tarot Søstrene

Dagens kort handler om følelsene dine. Du er klar til å legge ut på en ny reise i livet ditt. Det er på tide å gjøre dine positive tanker om til konkrete handlinger, leve drømmen din slik du vil den skal være. Ikke hold tilbake på følelsene dine og vær grådige, la hjertet skinne og lede veien for deg. Dette kan være en vakker følelse, og det kan også føre deg nærmere likesinnede og hjelpe din indre sirkel til å vokse. Du har den kreative kraften, alt du trenger å gjøre er å ta det første skrittet. Vær klar for din reise til opplysning, og ha tro på deg selv og universet.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The fool and nine of cups

Today's cards are all about your emotions. You are ready to embark on a new journey in your life. Its time to turn your positive thoughts into actions, live your dream the way you want to. Don't hold back on your emotions and be greedy, let your heart shine and guide the way for you. This can be a beautiful feeling, and it can also bring you closer to like-minded people, helping your inner circle grow. You have the creative power, all you need to do is take the first step. Be ready for your journey into enlightenment, and believe in yourself and the universe.