Dagens Tarot Kort Fredag 20 Mars 2020

Dagens Tarot Kort Fredag 20 Mars 2020

Den hengte mannen og fire av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort gir oss en melding om hva vi må gjøre for å gi slipp på de dumme tingene som holder oss tilbake, og for ikke å glemme å ha kontakt igjen med menneskene du bryr deg om i livet. Ikke stopp livet ditt og gjør deg til en fange i ditt eget hjem, spesielt ikke i disse tider. Prøv å finne litt lykkelig energi i deg selv, og feir med menneskene du er glad i. Smil, latter, dans rundt, beveg kroppen din. Hvis du ikke kan ha kontakt tenk nye veier skype, telf osv. Det er i tider som dette det er viktig å være positiv og oppmuntrene . Ikke stopp alt , du må fortsette å leve livet ditt på den beste måten du kan og hjelpe andre til å gjøre det samme.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The hanged man and four of wands

Today's cards sends us a message about what we have to do to let go of the silly things holding us back and to not forget to reconnect with the people you care about in your lives. Don't stop your life and make yourself a prisoner in your own home, especially not in times like these. Try to find some happy energy within yourself and celebrate with the people you love. Smile, laugh, dance around, move your body. It's in times like these where its vital for us to stay positive and encourage others to keep the fire going. Don't stop everything just because you may have been told too, you need to keep living your life the best way you can.