Dagens Tarot Kort Torsdag 20 Februar 2020

Dagens Tarot Kort Torsdag 20 Februar 2020

Vognen og syv av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort minner oss om de konstante vanskelighetene vi møter i vårt daglige liv, slik at vi kan fortsette å lykkes. Selv om dette kan føles som en uendelig kamp, så stopper det til slutt. Stol fremtiden din, og deg selv, du vet at du er bestemt til å lykkes med dette, det er bare en liten hikke per se, så ikke gå for dypt inn i det. Bruk din styrke og viljestyrke for å overvinne disse hindringene som ligger i din vei. Ikke bare sitte der og vent, det er på tide at du møter musikken.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Strength and five of wands

Today it's important for you to handle every situation with maturity. There might be a few misunderstandings and conflicts surrounding you. Believe in your inner strength when facing challenges, you know you are stronger than you feel at the moment. Don't let other people bring you down, there will always be solutions to your problems you just need to listen to yourself and help you find it.