Dagens Tarot Kort Tirsdag 18 Februar 2020

Dagens Tarot Kort Tirsdag 18 Februar 2020

Eremitten og esset av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort forteller hvor viktig av å ikke gruble eller gjemme seg for problemene , nye begynnelser eller løsninger kan presentere seg for deg ganske snart. Det er en sjanse for at du ikke vil ha lyst til å gjøre mye fysisk bevegelse i dag, og at du kanskje bare vil være alene og isolere deg fra verden. Likevel er dette ikke veien for deg, så kom deg opp av stolen eller sofaen og grip dagen. Situasjoner kan ha presentert seg, med hindringer som du ikke hadde forventet betyr ikke at alt er tapt. Hold deg sterk og vær klar for at problemene dine skal forsvinne. Husk at dette ikke vil skje over natten, og du må også legge arbeidet til rette for at det skal skje.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Hermit and ace of wands

Today's cards impose on the importance of not dwelling or hiding from your problems, new beginnings or solutions may be presenting themselves to you very soon. There is a chance that you won't feel like doing much physical movement today, and you might even just want to be left alone isolating yourself from the world. Nevertheless, this is not the way for you, so get up of your ass and seize the day. Situations may have presented themselves, with obstacles that you didn't expect this doesn't mean all is lost. Stay strong and be ready for your problems to go away, remember this wont happen over night and you also need to put your work into making it happen.