Dagens Tarot Kort Fredag 14 Februar 2020

Dagens Tarot Kort Fredag 14 Februar 2020

Solen og ni av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Disse kortene forteller oss at det kan være en del av deg som er klar til å gi opp, bokstavelig talt kaste inn håndkleet, men på den andre siden ønsker du å holde ut og se det gjennomført. I dag handler alt om at du ikke skal gi opp, selv om ting er vanskelig og det kan være frykt og tvil knyttet til å miste og ikke ha kontrollen, må du bare stå det ut og glede deg over turen. Ikke fortsett å legg deg ned og ikke la andre mennesker gjøre det heller, nyt dagen, hør fuglene synge, kjenne varmen på huden din, og bare være lykkelig. Hver dag opplever du forskjellige eller lignende hindringer. Det er på tide å gå bort fra de negative følelsene og fokusere på de positive vibber i livet. Det er din tur til å ta kontroll, være barnslig og bare le av det. En dag vil du se tilbake, og det vil føles som en mindre ting sammenlignet med hvordan du kan føle deg nå, husk det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The sun and nine of wands

These cards tell us that there might be a part of you that's ready to give up, literally throw in the towel, but on the other side, you want to stay and see it through. Today is about not giving up, even though things are hard and there might be fear and doubt associated with losing and not having control, you need to just kick back and enjoy the ride. Don't keep putting yourself down and don't let other people, do it either, enjoy the day, hear the birds sing, feel the warmth on your skin, and just be happy. Every day you experience different or similar obstacles. Its time to step away from the negative emotions and focus on the positive vibes in life. It's your turn to take control, be childish and just laugh about it. One day you will look back, and it will feel like a minor thing compared to how you might be feeling now remember that.

Tusen takk for at du følger tarot søstrenes daglig tarot kort, vi håper at dette har hatt en positiv påvirkning i hverdagen din. Om du har noen spørsmål kan du ringe oss eller bestille samtale med oss sammen.