Dagens Tarot Kort Tirsdag 11 Februar 2020

Dagens Tarot Kort Tirsdag 11 Februar 2020

Den hengte mannen og esset av beger- Skrevet Av Tarot Søstrene

Disse kortene antyder at du kanskje har følt deg ensom i lang tid nå, og at du kanskje endelig er klar til å åpne deg. Du holder fortsatt avstand, men du ser også alle mulighetene som er der ute. Dette antyder at kjærlighet kan være i horisonten for deg. Det er muligheter for emosjonell suksess og ny begynnelse med dypere betydning. Man trenger å åpne seg for flere muligheter for vennskap, kjærlighet og åndelig læring. Det er en sjanse nå for deg til å legge fortiden bak deg. Kjærlighet kommer din vei, det spiller ingen rolle i hvilken forfatning siden ting er på vei opp, og du kan begynne å føle deg mer positiv til det nå. Dette er bare en liten påminnelse på en måte, ettersom den virkelige daten skjer mer rundt sommeren juni, juli og august. Men ikke glem at du fremdeles trenger å jobbe for å få det til, det vil ikke være postmannen som kommer og du blir forelsket i.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The Hanged man and ace of cups

These cards suggest that you may have been feeling lonely for a long time now and that you are maybe finally ready to open up. You are still keeping your distance, but you are also seeing all the possibilities that are out there. This suggests love may be on the horizon for you. There are opportunities for emotional success and new beginnings with deeper meanings. One needs to open themselves to more opportunities for friendships, love, and spiritual learnings. There is a chance now to put your past behind you. Love is coming your way, it doesn't matter in what sense as things are on the up, and you can start feeling more positive about it now. This is just a slight reminder in a sense, as the real deal happens more around summertime June, July, and August. Although don't forget you still need to put work into making it happen, it's not going to be the mailman who you fall in love with.

Tusen takk for at du følger tarot søstrenes daglig tarot kort, vi håper at dette har hatt en positiv påvirkning i hverdagen din. Om du har noen spørsmål kan du ringe oss eller bestille samtale med oss sammen.