Dagens Tarot Kort Lørdag 8 Februar 2020

Dagens Tarot Kort Lørdag 8 Februar 2020

Narren og åtte av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Disse kortene inspirerer deg til å forstå at hver dag er en sjanse til for å åpne for nye områder i livet ditt, og med det kommer en blanding av forventning, undring, ærefrykt og nysgjerrighet. Kortene er her for å vise deg at du aldri virkelig kan fortelle hva som ligger foran deg, og at du bare kan hilse på det med glede og lykke. Det er en sjanse for at svarene eller de viktige nyhetene du har ventet på, kommer din vei før enn senere. Energiene flyter, og det er fysisk bevegelse du bare trenger å være tålmodig, gå med strømmen.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The fool and eight of wands

These cards inspire courage, to understand that every day is a chance to open up new areas in your life, and with that comes a mixture of anticipation, wonder, awe, and curiosity. The cards are here to show you that you can never really tell what lies ahead, and you can only greet it with joy and happiness. There is a chance that the answers or important news that you are and have been waiting for will come your way sooner rather than later. The energies are flowing, and there is physical movement you just need to be patient, go with the flow.

Tusen takk for at du følger tarot søstrenes daglig tarot kort, vi håper at dette har hatt en positiv påvirkning i hverdagen din. Om du har noen spørsmål kan du ringe oss eller bestille samtale med oss sammen.