Dagens Tarot Kort Fredag 7 Februar 2020

 Dagens Tarot Kort Fredag 7 Februar 2020

Keiseren og fem av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Disse kortene kan antyde at du har en personlig kamp som du kjemper med. Dette kan være en eksisterende konflikt eller en som brygger og kan til slutt blåse opp i ansiktet ditt. Dette kan skyldes en rekke problemer som omhandler personlige konflikter, arbeid eller økonomi. Uansett hva problemet måtte være, trenger du å tømme tankene dine, slik at du kan finne en praktisk løsning på problemene dine. Husk at du har kontroll over situasjonen. Ikke mist fokuset på det større bildet. Hold deg til planen, og resten vil etter hvert følge.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The emperor and five of wands

These cards can suggest a personal struggle that you are dealing with on your own. This may be an existing conflict or one that is brewing and may eventually blow up in one's face. This can be due to a number of issues dealing with personal conflicts, work, or finances. No matter what the issue maybe you need to clear your mind so that you can find a practical solution to your problems. Remember, you are in control of the situation at hand. Don't lose focus on the bigger picture. Stick to your plan, and the rest will eventually follow.

Tusen takk for at du følger tarot søstrenes daglig tarot kort, vi håper at dette har hatt en positiv påvirkning i hverdagen din. Om du har noen spørsmål kan du ringe oss eller bestille samtale med oss sammen.