Dagens Tarot Kort Torsdag 30 Januar 2020

Dagens Tarot Kort Torsdag 30 Januar 2020

Narren og dronningen av beger - Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort antyder at en emosjonell balanse er nødvendig på din vei mot suksess. Vær litt vågal og åpen for å ta risiko, men ikke overdriv. Det er ikke tiden for deg å ta store livsendrende avgjørelser, men det er på tide at du gjør noe litt utenom det vanlige. Det er viktig for deg å ikke kontrollere situasjonene i dag, da det kan føre til stagnasjon i hvordan fremtiden din skal utvikle seg. Det kan være en liten endring i veien din, og du kan føle deg som om du har eller skal starte på nytt. Ikke bekymre deg for at det ikke er en ny begynnelse i seg selv, bare en liten endring i energien din.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The fool and queen of cups

Today's cards suggest that an emotional balance is needed on your path towards success. Be a bit daring and open for taking risks, but don't over-exaggerate this is not the time for you to make major life-changing decisions, but it is time for you to do something a little bit out of the ordinary. It's important for you not to over control the situations today as that may cause stagnation in how your future should evolve. There might be a slight change in your path, and you may feel as if you have/ will be starting a new one. Don't worry its not a new beginning per se, just a slight change in your energy.