Dagens Tarot Kort Fredag 17 Januar 2020

 Dagens Tarot Kort Fredag 17 Januar 2020

Stjernen og to av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Disse kortene symboliserer at du har vært gjennom noen virkelig utfordrende tider og noen ganger kan du til og med føle deg som om de fortsatt er til stede. Du var sannsynligvis ikke klar over din egen styrke og indre kraft før, men prøv å huske at uansett hva som har skjedd, har du klart å komme deg gjennom dette uten å gi opp håpet. Med andre ord, du har strevet etter å komme dit du er nå, fortsett på dette sporet. Du har dine langsiktige mål i tankene og nå er det på tide at du finner en tydelig vei mot dem og holder deg til livsplanene dine. Først nå kan du virkelig sette pris på alt du har.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The star and two of wands

These cards symbolize that you have been through some really challenging times, and sometimes you may even feel as if they are still present. You were most likely not aware of your own strength and inner power before, but do try to remember that no matter what has happened, you have managed to get through this without giving up hope. In other words, you have strived to get to where you are now, keep moving forward. You have your long-term goals in mind, now its time for you to find a clear path towards them and stick to your life plans. Only now can you really appreciate all that you have.