Dagens Tarot Kort Onsdag 15 Januar 2020

Dagens Tarot Kort Onsdag 15 Januar 2020

Keiserinne og ess av beger- Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort antyder en tid for å gi slipp på det følelsesmessige bagasje du har og begynne å leve livet ditt til det fulle. I dag handler alt om en ny emosjonell begynnelse for deg, vekk fra all negativiteten du har måttet takle. Forstå deg selv og komme i kontakt med din sensualitet, slik at du kan tiltrekke deg livsforhold for å bringe lykke og glede. Dette kan komme i form av å åpne deg for mulighetene for nye forhold, romantiske eller på annen måte som har evnen til å få deg til å føle deg følelsesmessig oppfylt. Ver åpen og kjenn på din egen verdi du veit at du kan skape alt du vil.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Empress and ace of cups

Today's cards suggest a time for letting go of whatever emotional badge you have and start living your life to the fullest. Today is all about a new emotional beginning for you, away from all the negativity you have had to deal with. Understand yourself and get in touch with your sensuality so that you can attract life circumstances to bring happiness and joy. This might come in the form of opening yourself up to the possibilities of new relationships, romantic or otherwise, that have the ability to make you feel emotionally fulfilled. Be open and feel your worth as you are able to mastify everything you want.