Dagens Tarot Kort Tirsdag 14 Januar 2020

Dagens Tarot Kort Tirsdag 14 Januar 2020

Ypperste Prestinnen og dronning av mynter- Skrevet Av Tarot Søstrene

I dag handler det om å holde hodet kalt, og for all del så må du ikke miste kontrollen. Uansett hvem som trykker på knappene dine eller hva de sier for å forstyrre og forvirre deg. Hold kontroll over følelsene dine og den nåværende situasjonen. Lytt til intuisjonen din og gå dypere i deg selv og la den guide deg. Ettersom dagen i dag er overfylt med kvinnelig energi, er det av største viktighet at du holder tankene og følelsene dine i sjakk, ikke la den ene overstyre den andre, spesielt ikke i dag. Ikke alt vil være klart nå, men når du først har funnet den indre balansen, da vil du ha muligheten til at det går som du vil. Det er nå på tide at du bestemmer deg for de neste trinnene for din fremtid.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

High priestess and queen of pentacles

Today is all about keeping your cool, don't lose control no matter who pushes your buttons or what they say to upset and confuse you. Stay in control of your feelings and the present situation. Listen to your intuition and connect deeper with yourself and let it guide you. As tody is overflowing with female energy, it is vitally important that you keep your thoughts and your emotions in check don't let one overrule the other, especially not today. Not everything will be clear now, but once you find your balance within, then everything has the opportunity to turn out just how you want it to. It's now time for you to decide on the next steps of your future.