Dagens Tarot Kort Mandag 13 Januar 2020

 Dagens Tarot Kort Mandag 13 Januar 2020

Styrken og ti av beger- Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort representerer å finne din indre styrke og være fornøyd med familien og vennene dine. Energiene dine har skiftet mye siden forrige uke, og gir deg muligheten til denne glade, fornøyde følelsen slik at den kan komme frem klar til å erobre verden. Fra du våkner i dag til du legger deg i kveld, har du sjansen til å føle deg komplett som om du endelig har koblet deg til det bevisste, og underbevisstheten din får deg til å føle deg hel. Hvis du er i stand til å tilbringe dagen med familien eller nære venner, så omgi deg med dine kjære. Eller kanskje bare gå en tur utenfor og koble deg til naturen og alle elementene som hjelper deg å finne din indre styrke. Hvis du fortsatt har noen kompliserte situasjoner eller ting som må løses, ikke bekymre deg, din positivitet i dag kan hjelpe deg med å finne løsninger du ikke trodde var mulig. Nyt denne følelsen du har fortjent den!

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Strength and ten of cups

Today's cards represent finding your inner strength and being happy with your family and friends. Your energies have shifted a lot since last week, giving you the opportunity for this happy, satisfied feeling, ready to conquer the world. From the time you wake up today until you go to bed tonight, you have the chance of feeling complete as if you have finally connected with your conscious, and your subconscious making you feel whole again. If you are able to spend today with family or close friends, then surround yourself with your loved ones. Or maybe just go for a walk outside and connect with mother nature and all the elements helping you find your inner strength. If you still have some complicated situations or things that need to be resolved, don't worry, your positivity today can help you find solutions you didn't think were possible. Enjoy this feeling you have earned it!