Dagens Tarot Kort Torsdag 9 Januar 2020

Dagens Tarot Kort Torsdag 9 Januar 2020

Ypperste presten og fire av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Dette er en tid for en renovering, en endring rundt privatlivet ditt. Enten det er å legge til en utvidelse I huset ditt, male veggene i en annen farge, eller kanskje til og med bare sette igang med en skikkelig rengjøring, så er dette dagen for å gjøre det. Likevel du trenger ikke å gjøre det alene. Du kan jo be familie og venner om en hånd eller invitere dem rundt. Uansett hvor du bor, om du liker det for øyeblikket eller ikke, bør du alltid prøve å få det til å føle som dette er ditt perfekte hjem. Hjemmet er der hjertet er, som de sier, så gjør det til ditt så lenge du trenger at det skal være. Energiene dine trenger en endring, så vær aktiv i dag, og hjelp til med å rense deg selv, hjemmet og livet ditt. Selv de minste endringene kan gjøre at det blir en bedre morgendag.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Hierophant and four of wands

This is a time for a renovation, a change around your private life. Whether it's adding an extension on to your house, painting the walls a different color, or maybe even just a spring cleaning, today is the day to do it. Nevertheless, you don't need to do it alone ask your family and friends for a hand or invite them round. No matter where you live, whether you like it at the moment or not, you should always try to make it feel like home. Home is where the heart is, as they say, so make it yours for as long as it needs to be. Your energies need a change, so be active today, and help cleanse yourself, your home and your life. Even the smallest of changes can make for a better tomorrow.