Dagens Tarot Kort Tirsdag 7 Januar 2020

Dagens Tarot Kort Tirsdag 7 Januar 2020

De elskede og ni av beger- Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort antyder at det er veldig viktig å være sannferdig med deg selv. Forsikre deg om at du vet hva du vil. Det er en sjanse for at du kan føle deg litt grådig følelsesmessig i dag som om du ikke vet hvordan du gjør det, eller du ikke vet helt hvordan du deler med andre hvordan du føler deg. På grunn av dette kan det hende at du hindrer ditt nåværende forhold fra å ta det neste trinnet eller til og med å finne din sanne kjærlighet. For å løse dette, må du være åpen og sannferdig om hvordan du har det. Hvis du ikke er det, så kan lidenskapen veldig raskt vende seg til en besettelse. Da kan dette friste deg til å gå i feil retning, noe som igjen gjør det mulig for deg å ta dårlige avgjørelser underveis. Det må alltid være kjemi i et forhold, men det er viktig at du fokuserer på mer enn bare på den fysisk nytelsen. Se på hvordan en person er på innsiden, ikke bare utsiden, og fortell dem hvordan du virkelig føler deg.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Lovers and nine of cups

Today's cards suggest it is important for you to be truthful with yourself. Make sure that you know what it is you want. There is a chance you can be feeling a bit emotionally greedy today as if you don't know how to, or maybe don't want to share how you are feeling with others. Due to this, you may be hindering your current relationship from taking the next step or even in finding your true love. In order to resolve this, you need to be open and truthful about how you feel, if you are not, then passion can very quickly turn to obsession, this can tempt you to go in the wrong direction, making it very possible for you to make bad decisions along the way. There always needs to be chemistry in a relationship, but it's important that you focus on more than just physical pleasure. Look at how a person is on the inside, not just the outside, and tell them how you really feel.