Dagens Tarot Kort Lørdag 4 Januar 2020

 Dagens Tarot Kort Lørdag 4 Januar 2020

Narren og to av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort antyder at du er klar til å gjennomføre planene dine og ta det steget av tro ut til det ukjente. Selv om dette er en morsom og spennende tid, må du være fult våken når det gjelder å følge planene dine, ikke bare hoppe ut i ting uten og tenke deg om. Du føler deg kanskje risikofri,  som om du kan gjøre hva som helst og på noen måter er dette sant. Bruk logikk i beslutningene dine og følg planen din. Det kan være noe så stort som en ny forretningsmulighet eller en ny jobb eller til og med bare male huset. Nesten alt vi gjør i livet planlegger vi på forhånd så hold fokus for dine fremtidlige planer.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The fool and two of wands

Today's cards suggest that you are ready to put your plans into action, taking that leap of faith into the unknown. Although this is a fun and exciting time, you need to be vigilant about following your plans don't just jump to jump, know where you are jumping to. You may be feeling risk-free as if you can do anything, and in some ways this is true but use it visely and to your advantage. Use logic in your decisions and follow your plan. It may be something as big as a new business opportunity or a new job or even just painting the house. Nearly everything we do in life we plan beforehand, so stay on course with your future plans.