Dagens Tarot Kort Fredag 3 Januar 2020

 Dagens Tarot Kort Fredag 3 Januar 2020

Månen og ridderen av mynter- Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort kan gi deg en følelse av usikkerhet, som om noe bare ikke stemmer. Hold også øye med menneskene rundt deg og hvis noen av dem ber deg om penger eller et lån eller kanskje til og med forretningsinvesteringer, så er det ikke dagen for det. Husk at du får lov til å si nei innimellom, du trenger ikke altid og tenke på alle andre. Hvis det føles for godt å være sant, er det kanskje det. Ikke forstyrr balansen du har jobbet så hardt for å opprette innen økonomien. Fokuser på deg selv og ikke alle andre i dag.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The moon and knight of pentacles

Today's cards might give you a feeling of uncertainty as if something just isn't quite right. Also, keep an eye out for the people around you and if any of them ask you for money or a loan or maybe even business investment, today is not the day. Rember you are allowed to say no once in a while, don't always aim to be a people pleaser. If it feels to good to be true maybe it is. Don't disrupt the balance you have worked so hard to created within your Finances. Focus on yourself and not everyone else today.