Dagens Tarot Kort Fredag 20 Desember 2019

Djevelen og fem av mynter. - Skrevet Av Tarot Søstrene

Noen ganger så holder ikke universet tilbake. Du er kanskje i en ikke så god økonomisk situasjon akkuratt nå, men det er bare du som kan endre det. Ikke skjul problemene dine det vil bare gjøre dem verre. Selv om ting føles umulig for øyeblikket, kan det hende at de ikke er så ille som du føler. På grunn av din nåværende situasjon, blokkerer det deg også fra å se muligheter du fremdeles har rundt deg, eller kanskje til og med løsninger på dine problemer. Pust dypt og prøv å få et klart perspektiv, kanskje til og med skriv ned en liten retningslinje for deg selv. Verden er ikke over, og du vil overleve dette. Det kan være på tide og gjøre noen endringer, kanskje en livsstilsendring for øyeblikket eller en endring i jobb.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The devil and five of pentacles

Sometimes the universe will just give it to us straight. You might be in a not so good situation economically and only you can change that. Don't hide from your problems that will only make them worse. Even though things feel impossible at the moment, they may not be as bad as you feel. Due to your present situation, it is also blocking you from seeing possibilities that you still have around you or maybe even solutions to your problems. Take a deep breath and try to gain a clear perspective, maybe even right down a little guideline for yourself. The world isn't over and you will survive this. It just might be time to give it a different approach, maybe a change in lifestyle for the moment or a change in job.