Dagens Tarot Kort Onsdag 18 Desember 2019

Styrke og dronningen av sverd. - Skrevet Av Tarot Søstrene

Du går inn i en kjærlig fase i livet ditt, fylt med rolig energi, mental stabilitet og dypere forståelse for både deg selv og andre rundt deg. Kortene sier til deg at på lang sikt bør du ha tro og tillit til universet. En bedre fremtid venter på deg, men for å nå det må du stole på at det virkelig er mulig. Du må bruke din objektive intelligens for å gjøre en vurdering av en bestemt situasjon, basert på alle opplysninger og det faktum at du har samlet langs veien. Ikke la følelser komme i veien. Bruk heller fakta og logikk for å ta dine beslutninger.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Strength and queen of swords.

You are entering a loving phase in your life, filled with calm energy, mental stability and deeper understanding of both yourself and others around you. The cards is saying to you that, over the long-term, you should have faith and trust in the Universe. A better future is waiting for you but in order to reach it you must trust that it is indeed possible. You must use your unbiased intelligence in order to make a judgement of a particular situation, drawing upon every piece of information and fact that you have gathered along the way. Do not let emotion get in the way. Rather, use fact and logic to make your decisions.