Dagens Tarot Kort Mandag 16 Desember 2019

Dagens Tarot Kort Mandag 16 Desember 2019

Ypperste presten og kongen av mynter - Skrevet Av Tarot Søstrene

Disse kortene forteller at det nå er det neste trinn for deg økonomisk. Det kan hende du har alt planlagt, og du vet at du er klar til å ta det neste trinnet, du trenger bare et lite dytt i riktig retning. For å hjelpe deg med å komme dit, kan det være en investor eller en person du stoler på som kan bidra til å gi deg den ekstra dytten. Dette er kanskje ikke klart med en gang nå, men åpn deg opp for alle tilgjengelige alternativer. Det spiller ingen rolle, om det er en liten ting som et lite lån eller en enorm virksomhets investering, denne mannlige energien kan hjelpe deg. Følg magefølelsen din på dette, og det vil hjelpe deg å oppnå suksessen du har lett etter, spesielt på lang sikt.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The hierophant and king of pentacles

These cards indicate that there is now a next step for you economically. You may have it all planned out, and you know you are ready to take this next step, you just need a little push in the right direction. To help you get there, might be an investor or a person you trust that can help give you that extra push. This might not be clear at first, but open yourself up to all the options available. It doesn't matter, whether it be a small thing like a tiny loan or a huge business investment, this male energy can help you. Follow your gut feeling on this, and it will help you gain the success you have been looking for, especially in the long run.