Dagens Tarot Kort Tirsdag 10 Desember 2019

Dagens Tarot Kort Tirsdag 10 Desember 2019

Verden og knekten av beger- Skrevet Av Tarot Søstrene

Disse kortene indikerer at det er en vei frem til en bedre forståelse av livet, en måte å oppnå og oppfylle dine mål. Forstå at du har full kontroll over handlingene dine. Det er imidlertid mennesker som omgir deg, spesielt mannlig energi som kan hjelpe på visse områder. Kanskje det er en partner eller ny kjærlighet eller til og med en venn eller familiemedlem. Verden er din, så jobb sammen for å skape den verdenen du vil leve i og målene du ønsker å lykkes i. Lytt til hjertet ditt og la det veilede deg.

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The world and knight of cups

These cards indicate that there is a way forward to a better understanding of life, a way to gain and fulfil. Understand that you are in full control of your actions and always will be. There are however people surrounding you, especially male energy that can help in certain areas. Maybe its a partner or new love or even a friend or family member. The world is your limit, so work together to create the world you want to live in, and the goals you want to succeed in. Listen to your heart and let it guide you.