Dagens Tarot Kort Fredag 6 Desember 2019

Dagens Tarot Kort Fredag 6 Desember 2019

Ypperste presten og pasjen av beger - Skrevet Av Tarot Søstrene

I dag handler alt om den følelsesmessige begynnelsen og det å ta neste steg inn i din emosjonelle reise. Selv om dette bare er begynnelsen , har det fortsatt en følelse av seriøsitet over det. Kanskje er du klar til å ta det neste trinnet inn i det romantiske forholdet ditt, eller kanskje føler du deg klar til å endelig slippe inn en romantisk partner inn i livet ditt. Uansett hva det måtte være, er det begynnelsen på noe fantastisk. Bare husk å ikke ta kontrollen og prøve å kontrollere hver situasjon. Noen ganger kan det beste skje det vi ikke har kontrollen.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Hierophant and page of cups

Today is all about emotional beginnings and taking the next step in your emotional journey. Although this is only the beginning stages of something, it still has a sense of seriousness to it. Maybe you are ready to take the next step in your romantic relationship, or maybe you feel ready to finally let in a romantic partner into your life. Whatever it may be, it is the beginning of something wonderful. Just remember not to go all control freak and try to control each and every situation. Sometimes, the best things are those in which we have no control.