Dagens Tarot Kort Onsdag 4 Desember 2019

Dagens Tarot Kort Onsdag 4 Desember 2019

Rettferdighet og syv av beger- Skrevet Av Tarot Søstrene

I dag er det sannheten alt handler om og handlingene dine rundt den. Det er spesielt viktig når det gjelder forholdene våre og økonomien. Spør deg selv om dette, er du virkelig tro mot deg selv og andre, eller er det ting du skjuler. Ta det ut nå. Prøv å holde deg realistisk om din nåværende situasjon, ikke overdriv i luksusen som er den urealistiske drømmeverdenen. Fokuser på hvem du er, hvem du har blitt og hvem du vil være. Hvis du har en partner, del det med partneren, tvil, problemer og komplikasjoner snakk med hverandre. Med å hjelpe deg selv, så vil andre vokse til hvem de ble inspirert til å være. Bli den beste du, idet du i går ikke lenger er den samme personen som i dag. Ikke bare drøm, sett i gang og skap det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Justice and seven of cups

Today is all about the truth and your actions around it. It's especially important when it comes to our relationships and our finances. Ask yourself this, are you really being true to yourself and others, or are there things you are hiding. Let it all out. Try to stay realistic about your present situation, don't overindulge in the luxury that is the unrealistic dream world. Focus on who you are, who you have become, and who you want to be. If you have a partner do this together share the doubts, the problems and the complications with eachother. Help yourself, and others grow into who they inspire to be. Be the best you, as yesterdays you is no longer the same person. Don't just dream, create it instead.