Dagens Tarot Kort Lørdag 30 November 2019

Dagens Tarot Kort Lørdag 30 November 2019

Vognen og esset av beger- Skrevet Av Tarot Søstrene

I dag symboliserer kortene en emosjonell fysisk bevegelse. Enten det er en liten ferie for å se familie eller venner, eller i noen tilfeller bare det å komme seg ut av huset. Ta kontrollen og gjør noe i dag. Tilbring tid med mennesker som får deg til å føle deg godt på innsiden. Hvis du har blitt spurt om en date, så si ja. Følelsesmessig er du klar til å ta dette trinnet nå. Hvis du har en partner, kanskje trenger dere en romantisk kveld ute bare dere to. Følelsene dine løper høyt i dag, så del dem med noen. Hvis du fremdeles søker etter den spesielle personen, så vet at han eller hun ikke bare kommer og banker på døren din. Du må legge litt arbeid i det. Du må komme deg ut og vise at du er tilgjengelig og klar for at den spesielle personen skal komme inn i livet ditt.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Chariot and ace of cups

Today symbolizes an emotional physical movement. Whether it be a small holiday to see family or friends, or in some cases even just getting out of the house for the day, then today is the day for it. Take charge and do something today. Spend time with people who make you feel good on the inside. If you have been asked out on a date, then say yes. Emotionally you are ready to take this step in your life. If you have a partner, then have a date night you might need it. Your emotions are running high today, so share them with someone. If you are still searching for that special someone, then know that he or she won't just come knocking on your door. You need to put some work into it. You need to get out there show that you are available and ready for that special someone to enter your life.