Dagens Tarot Kort Torsdag 28 November 2019

Dagens Tarot Kort Torsdag 28 November 2019

Ypperste prestinnen og esset av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

Det er en sterk mulighet for en ny fysisk utfordring som starter i livet ditt. Kanskje det er den nye jobben du har ventet på, eller bare at det er en endring i din daglige rutine. Selv om du kanskje ser at dette kommer, vil det ikke begynne å skje med en gang. Det er fremdeles noe som må planlegges før det hele kan avsløre seg for deg. Bare fordi du vil at det skal skje nå, betyr ikke at det vil gjøre det. Alt vil bli klart til rett tid, og det vil være det perfekte øyeblikket for at dette skal skje, så prøv å være tålmodig. Tro på deg selv og din intuisjon, livet har en plan for oss alle, snart vil din bli avdekket. Ikke begynn å tenke mindre om deg selv nå, være sterk og klar for det som skal komme, du fortjener det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The high priestess and ace of wands

There is a strong possibility for a new physical challenge starting in your life. Maybe its that new job you have been waiting for or just a change in your daily routine. Although you might see this coming, it won't start happening straight away. There are still somethings that need to be planed out before it can all reveal itself to you. Just because you want it to happen now doesn't mean it will. Everything will become clear at the right time, and it will be the perfect moment for this to happen, so try to be patient. Believe in yourself and your intuition, life has a plan for us all, soon yours will be unravelled. Don't start thinking less of yourself now be strong and ready for what is to come, you deserve it.