Dagens Tarot Kort Onsdag 27 November 2019

Dagens Tarot Kort Onsdag 27 November 2019

Styrken og ni av staver- Skrevet Av Tarot Søstrene

I dag handler det om å holde ut. Du begynner å se små endringer i ditt daglige liv, selv om de foreløpig bare er små, så det kan gi deg en følelse av at det ikke fungerer. Ikke gi opp håpet ennå, du er nesten der. Fokuser på hvordan du vil at ting skal være, ikke bare ønske at det er det, du må se at du faktisk allerede har det. Bruk din indre styrke og stemme til å veilede deg når ting kan gå sakte. Du er på rett vei, og snart vil du oppleve dette, så foreløpig, slapp av og nyt de små endringene du allerede kan se.

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Strength and nine of wands

Today is about holding on that bit longer. You are starting to see small changes in your day to day life although for the moment they are only small so it might give you the sensation that something isn't working. Don't give up hope yet, you are nearly there. Focus on how you want things to be, don't just wish for it actually see yourself already having it. Use your inner strength and voice to guide you when things might be going slowly. You are on the right path, and soon you will experience this, so for now, relax and enjoy the small changes you can already see.