Dagens Tarot Kort Lørdag 23 November 2019

Dagens Tarot Kort Lørdag 23 November 2019

Verden og fire av staver - Skrevet Av Tarot Søstrene

I dag handler alt om ditt hjem og familie. Hjemmet er der hjertet er, der menneskene du er glad i. Uansett hvor langt unna du er, er de fremdeles der for deg uansett hva. Sett deg inn i bilen og kjør til dem eller ring dem hvis du ikke kan se dem. Ta deg tid til de du bryr deg om. Dem trenger også å se deg. I dag handler om å føle deg stolt og glad og ikke la noe forstyrre disse følelsene. Ingen negative tanker, ingen overanalyserende situasjoner eller mennesker, bare å være til stede her, akkurat nå. Nyt dagen og føl positiviteten.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The world and four of wands

Today is all about your home and family. The home is where the heart is, where the people you love are. No matter how far away from them you are, they are still there for you no matter what. Get in the car and drive or pick up the phone if you can't go to see them. Make some time for the people you care about. They also need to see you. Today is about feeling great and happy and not letting anything interfere with these feelings. No negative thoughts, no over-analyzing situations or people, just being present here, right now. Enjoy the day and feel the positivity.