Dagens Tarot Kort Tirsdag 19 November 2019

Dagens Tarot Kort Tirsdag 19 November 2019

Keiseren og sverd esset - Skrevet Av Tarot Søstrene

Det er tider hvor du kan føle som om livet gjentar seg selv, at arbeidet du har gjort for å komme deg videre hele tiden kommer tilbake på en eller annen måte. Så ja det er igjen tid for å rydde opp, på tide å kutte bort alt det gamle, bli kvitt alt dramaet som ikke lenger tjener et formål i livet ditt. Dette kan være mennesker eller bare situasjoner du begynner å si nei til. Begynn med å snu et nytt kapitell i livet ditt, du må finne en ny måte å tenke på. Begynn med å være mer positiv og glad. Vær forberedt på at dette er en mental forandring du gjennomgår, ikke så mye fysisk, så dette er kanskje ikke så enkelt å gjøre. Du må være rolig og ha kontroll. Husk at det alltid vil være nye mentale utfordringer i livet ditt, så omfavne dem.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Emperor and ace of swords

There are times where you may feel as if life is repeating itself, that the work you have done to move on constantly comes back in one way or another. So yes its this time again time to clean up, time to cut away all the old, get rid of all the drama that no longer serves a purpose in your life. This may be people or just situations you start saying no to. Start by turning a new leaf in your life, a new way of thinking. Start by being more positive and happy. Be prepared that this is a mental change you're going through, not so much of a physical one, so this might not be so easy to do. You need to stay calm and in control. Remember there will always be new mental challenges in your life so embrace them.