Dagens Tarot Kort Mandag 18 November 2019

Dagens Tarot Kort Mandag 18 November 2019

Verden og knekten av beger - Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort antyder at følelsene dine løper høyt. Kanskje søker du etter den perfekte partneren eller allerede har funnet noen, men du er fremdeles litt usikker. Ikke skap urealistiske forventninger slik at du ikke blir såret hvis du åpner deg for noen. Slutt å være redd ellers vil du kanskje aldri finne ut hva du fortjener. Kanskje du har funnet den rette partneren, men ikke har vist dem den virkelige deg fra starten av. Dette kan være fordi du er redd for at de vil forlate deg, eller at du ikke vil være "den rette personen" uansett, det vil ikke fungere. Vær ekte for deg selv, vis dem hvem du virkelig er. Når noen elsker deg, elsker de også feilene dine. Ikke later som du er perfekt! ingen er det og det vil bare komplisere ting i fremtiden.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The world and knight of cups

Today's cards suggest that your emotions are running high. Maybe you are searching for that perfect partner or have already found someone, but you're still a bit unsure. Don't create unrealistic expectations just so you won't get hurt if you open yourself up to someone. Stop being afraid, or you might never find out what you could be missing. Maybe you have found the right partner but haven't shown them the real you from the start. This could be because you are afraid they would leave, or you don't want to be "that person" either way, it won't work. Be real to yourself, show them who you really are. When someone loves you, they love your flaws too. Don't pretend to be perfect no one is, and it will only complicate things in the future.