Dagens Tarot Kort Lørdag 16 November 2019

Dagens Tarot Kort Lørdag 16 November 2019

Keiserinnen og fire av sverd - Skrevet Av Tarot Søstrene

I dag handler om å endre tankeprosessen. Det kan hende du må komme deg bort fra omgivelsene dine for å få klarhet i din nåværende situasjon. Ikke overanalyser enhver situasjon du har satt deg i, den vil ikke hjelpe. Ta litt tid bort bare for deg selv slik at energiene dine kan fylles opp. Prøv å bruke denne dagen til å virkelig fokusere på deg selv og alle de positive tingene som har hjulpet deg med å vokse som en person, partner eller venn. Fokuser på hvordan du har hjulpet andre i og vokse i deres liv. Fokuser på den emosjonelle siden av ting, ikke den mentale. Sinnet ditt vil alltid prøve å få deg ned. Det er når du trenger å ta pusten dypt og ikke la dette trekke deg ned igjen. Dette klarer du, du er sterk nok!

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Empress and four of swords

Today is about changing your thought process. You might need to get away from your surroundings in order to gain clarity in your present situation. Don't overanalyze every situation you have put yourself in it won't help. Take some time away just for you, so that your energies can replenish. Try to use this day to really focus on yourself and all the positive things that have helped you grow as a person, partner or friend. Focus on how you have helped others grown in their lives. Focus on the emotional side of things not the mental. Your mind will always try to bring you down this is when you need to take a deep breath and not let it. You can do it you are strong enough.