Dagens Tarot Kort Lørdag 9 November 2019

Dagens Tarot Kort Lørdag 9 November 2019

Solen og ti av mynter

Disse kortene får deg til å føle deg varm og med sommerfugler i maven som om du bare vil smile. I dag er ikke dagen for å fokusere på negativiteten du har hatt rundt deg, i dag handler det bare om å fokusere på det positive. Ikke la de negative tankene dra deg ned om hvordan hver dag har vært i det siste. I dag handler det om å la solskinnet komme inn og fylle hele deg. Tilbring tid med mennesker du er glad i venner, familie eller kjæledyret ditt. Gå ut og gjør noe, ha en minifeiring over at du i det minste har kommet så langt. Livet går aldri i en rett linje, så husk å sette pris på dager som dette.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The sun and ten of pentacles

These cards make you feel warm and fuzzy inside as if all you want to do is smile. Today is not the day to be focusing on the negativity you have had surrounding you today is only about focusing on the positive. Don't let negative thoughts of how every day has been lately, bring you down. Today is about letting the sunshine in. Spend time with people you love friends, family or even your pet. Go out do something, have a mini celebration that at least you have come this far. Life never goes in a straight line, so remember to appreciate days like these.