Dagens Tarot Kort Tirsdag 5 November 2019

Skjebne hjulet og pasjen av staver

I dag handler om å fortsette arbeidet og holde det til den positive siden. Disse kortene kan symbolisere ditt arbeid og din virksomhet og også forhold. Siden ting har vist positiv fremgang, er det nå viktig at du holder det slik. Ikke bli slurvete eller komfortable bare fordi ting har blitt bedre. Du må fortsette det gode arbeidet. På en måte har du begynt på nytt, og på en annen måte har du gjort om planene og handlingene til noe mye bedre.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Wheel of fortune and page of wands

Today is about continuing your work and keeping it on the positive side. These cards can symbolize your work and business and also relationships. As things have shown positive progress, it is now vital you keep it that way. Don't get sloppy or comfortable just because things have been getting better. You need to keep up the good work. In a sense, you have started again, and in another, you have just made your plans and action better.