Dagens Tarot Kort Tirsdag 29 Oktober 2019

Dagens Tarot Kort Tirsdag 29 Oktober 2019

Rettferdighet og tre av mynter.

Dagens kort antyder en følelse av alvor og balanse. Dette har mer med din finansiell stabilitet å gjøre enn noe annet. Det kan være noen juridiske papirer som du ikke helt har taklet ennå, eller noen ting du kanskje har satt på vent foreløpig, å betale regninger, etc. I dag er dagen for å sortere gjennom alle lovlige ting i livet ditt og få en balanse i din økonomiske sikkerhet. Ikke vær redd for å spørre eller ta imot råd. Du er både mesteren og læreren, du kan gi hjelp og motta det på samme måte.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Ring ev av våre veiledere nå.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Justice and three of pentacles.

Today's cards suggest a sense of seriousness and balance. This is more to do with your financial stability than anything else. There may be some legal paperwork that you haven't quite dealt with yet or some things you may have put on hold for the time being, paying bills, etc. Today is the day to sort through all the legal stuff in your life and gain a balance within your financial security. Don’t be afraid to ask or take advice if given to you. You are both the master and the teacher, you can give help and receive it just the same.