Dagens Tarot Kort Fredag 18 Oktober 2019

Dagens Tarot Kort Fredag 18 Oktober 2019

Vognen og ess av staver.

Disse kortene handler om psykisk bevegelse. Ikke tro at ting vil manifestere seg uten at du må gjøre det arbeide som trenges. Disse kortene kan symbolisere en ferie, en flytt, en ny jobb eller kanskje til og med at du fysisk sette igang arbeid i et for lengst forfallet prosjekt som du har ventet på det rette tidspunktet å starte. Uansett hva det måtte være, tyder det på at du trenger å gjøre noe for å fullføre det, ikke overanalisere situasjonen, ingen gjett heller, bare ta tak i kraften å gjør det. Tro på deg selv og du vil lykkes.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The chariot and ace of wands.

These cards are all about psychical movement. Don't think that things will manifest themselves without doing the work. These cards may symbolize a holiday, moving, a new job or maybe even physically putting work into a long-overdue project you have been waiting for the right time to start. No matter what it may be it suggests you need to have action to complete it, no overanalyzing the situation, no second-guessing either, just the power of doing. Believe in yourself and you will succeed.