Dagens Tarot Kort Fredag 4 Oktober 2019

Dagens Tarot Kort Fredag 4 Oktober 2019

Keiserinne og fem av mynter.

Det kan hende du føler deg som om du er i en periode med at alt går veldig sakte. Ting vokser kanskje ikke så raskt som du håpet på. Arbeid kan føles mer tappende av energi enn noe annet. Som om alt bare går galt. Det er viktig at når vi blir møtt med situasjoner som dette, for ikke å kaste inn håndkleet, holde oss sterke da ting forbedrer seg etter hvert, du bare må ha litt tro. Hvis du gir opp nå, må du bare begynne på nytt. En annen ting å holde øye med er hvis du føler at det er mye konflikt i arbeidslivet ditt. Prøv å ta et skritt tilbake i det minste til du føler deg fullstendig registrert igjen. Ikke engasjere deg i andres saker.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Empress and five of pentacles

You may be feeling now as if you are in a period of everything moving slow. The business might not be growing as fast as you hoped for. Work might feel more draining than anything. As if everything is just going wrong. It is important that when we are faced with situations like this, not to throw in the towel, stay strong as things will improve eventually you just have to have a little faith. If you give up now you will just have to start all over again with something else. Another thing to keep an eye out for is If you feel there is a lot of conflict in your work life. Try to take a step back at least until you feel fully energized again. Don't engage in other people's issues you have enough of your own at the moment.