Dagens Tarot Kort Lørdag 28 September 2019

Dagens Tarot Kort Lørdag 28 September 2019

Stjernen og ni av beger.

Når du får disse kortene er det en melding som minner deg på om å ha tro, for universet vil velsigne deg og bringe frem alt du trenger. Etter en veldig emosjonell reise på de fleste måter, symboliserer kortene at alt vil være i orden. Det kan være vanskelig for deg å åpne opp igjen spesielt følelsesmessig, men ikke bekymre deg for at dette vil skje med tiden. Du vil komme til slutten av denne vanskeligheten og du vil komme ut av det sterkere enn da du gikk inn.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The Star and nine of cups.

When you see these cards it is a message reminding you to have faith, for the universe will bless you and bring forth all that you need. After a long journey and a very emotional one in most ways, the cards symbolize that everything will be ok. It might be hard for you to open up again especially emotionally but don't worry this will happen with time. You are coming up to the end of this difficulty and will get out of it stronger than when you went in.

Legg igjen en kommentar