Dagens Tarot Kort Tirsdag 17 September 2019

Dagens Tarot Kort Tirsdag 17 September 2019

Verden og kongen av sverd.

Betydningen av kortene er oppfyllelse, prestasjon og fullføring. Dette viser at all innsatsen du har lagt ned begynner å lønne seg. Det gjenspeiler at du har fullført ett stort mål i livet ditt og at du har bygget motstandskraften for å tåle utfordringer. Du er godt posisjonert til å bedømme situasjonen din på riktig måte og identifisere enhver begrensende atferd som kommer i veien. Du er også mesterlig med å holde følelsene i sjakk mens du trekker på din intellektuelle kraft og mentale klarhet for å finne ut sannheten. Du må være i stand til å ta enhver situasjon, se på den med en total helhet og deretter komme til en balansert og innsiktsfull beslutning.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The world and king of swords.

The meaning of these cards is fulfilment, achievement, and completion. This shows that all the efforts that you have been putting in place are starting to pay off. It reflects that you have completed a major milestone in your life and you have built the resilience to withstand challenges. You are well-positioned to judge your situation appropriately and identify any limiting behaviours getting in the way. You are also masterful at keeping your emotions in check while you draw upon your intellectual power and mental clarity to ascertain the truth. You need to be able to take any situation, look at it with total impartiality, and then come to a balanced and insightful decision.

Legg igjen en kommentar