Dagens Tarot Kort Torsdag 5 September 2019

Dagens Tarot Kort Torsdag 5 September 2019

De elskede og dronningen av mynter.

Dagens kort representerer viktigheten av åpen kommunikasjon og lidenskap for potensial for å utvikle ekte intimitet. Du kan føle deg sikker og trygg i kjærligheten. Du kan føle deg varm og omsorgsfull mot andre, og du er fornuftig i din tilnærming. Du må være tro i dine ord. Du er veldig sjenerøs og best av alt, du kan stole på når sjetongene er nede. Hvis du er singel, må du ta deg tid til å velge den perfekte partneren, og vær litt kresen. Ikke godta den første som fanger blikket ditt. Hvis du er i et forhold, kan det bety at det er på tide for deg og din betydningsfulle andre å ta en luksuriøs, romantisk ferie sammen.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The lovers and queen of pentacles.

Today's cards represent the importance of open communication and passion for potential to develop true intimacy. You may be feeling confident and secure in love. You may feel warm and caring toward others and you are sensible in your approach. You need to stay true to your words. You're highly generous and best of all, you can be trusted when the chips are down. If you're single, make sure to take time in picking the perfect partner be a little bit picky don't accept the first one that catches your eye. If you're in a relationship, it might mean it is time for you and your significant other to take a luxurious, romantic vacation together.

Legg igjen en kommentar