Dagens Tarot Kort Tirsdag 27 August 2019

Dagens Tarot Kort Tirsdag 27 August 2019

Lykkehjulet og syv av mynter.

Enten det er gode tider eller dårlige tider, vil det pasere. Hvis du plutselig finner deg "sittende på toppen av verden", så hold perspektivet ditt, da også det, som alt annet, endres. Det gode er at det betyr at du lærer av dine feil. Det kan i utgangspunktet ikke virke som det, men feil lar deg se på hvordan du bedre kan investere tiden din for å få mest mulig ut av fremtidige satsinger. Godta uansett hva din rettferdige andel av ansvaret er for situasjonen du for øyeblikket står overfor, vær ansvarlig overfor deg selv om ingen andre, og gå videre. Noen ganger skjer ting "bare".

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Wheel of fortune and seven of pentacles.

Whether its good times or bad times, it passes. If suddenly you find yourself "sitting on top of the world," keep your perspective, as that too like everything else, can suddenly change. Don't lose focus, just because now you might be feeling really good or really bad, keep your spirits high. The good thing is that it means that you are learning from your failures and mistakes. It may initially not seem like it, but mistakes allow you to look into how to better invest your time to get the most out of your future ventures. Accept whatever your fair share of responsibility is for the situations you are currently facing, be accountable to yourself if to no one else and move on. Sometimes things do "just happen,"

Legg igjen en kommentar