Dagens Tarot Kort Fredag 23 August 2019

Dagens Tarot Kort Fredag 23 August 2019

Magikeren og ni av staver.

Dagens kort indikerer at dette er en utmerket tid for deg å gjennomføre noen form for åndelig studie som du har tenkt på tidligere, men ikke har hatt mulighet til å forfølge. Du kan ikke være veldig tilbøyelig til å disiplinere deg selv nå, men likevel, nå er det en tid at disiplinen vil hjelpe deg med å møte dine åndelige mål. Du har styrken i deg for å komme dit du vil være.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Magician and nine of wands.

Today’s cards indicates that this is an excellent time for you to undertake some form of spiritual study that you've thought about in the past but haven't had the opportunity to pursue. You may not be very inclined to discipline yourself now, but even so, now is a time that discipline will help you meet your spiritual goals. You have the strength within you to get where you want to be.

Legg igjen en kommentar